Icon for Axie Infinity

Axie Infinity (AXS)

NFT'leri rezalet grafiklerle dövüştüren oyun

Çiftlik Bank v2: Axie Infinity (AXS) nedir

Axie Infinity (AXS) özünde bir oyun. Ne grafikleri iyi, ne oynanışı keyifli. Kraloyun'da olsa (Flash Player bitince kapandı sandık aklımız çıktı) asla oynamazdınız o kadar leş bir oyun. Fakat bu oyunun içinde Axie adı verilen karakterleriniz var. Bu karakterlerin her biri birer NFT. Ve bu karakterleri savaştırıyorsunuz. Yemin ederim bundan ibaret.

Savaş da savaş olsa bari; iki boyutlu tırışka görseller aracılığıyla ne kadar keyif alabilirseniz o kadar. Oyunun tek amacı ne yazık ki para kazandırmak. Axie Infinity (AXS) oyunundaki para birimi olan AXS coini ise rezalet yükseliş ile birkaç ayda kendini 150 katına katladı. Nedendir bilinmez. Özetle, bomboş bir oyun, 150 kat kazandırmış bir yatırım aracı.

Axie Infinity (AXS) 19 Kasım 2021 tarihi itibariyle $129.08 fiyatıyla listeleniyor.

19 Kasım 2021 tarihinde yayınlandı.

Diğer Yazılar

Icon for Metaverse

Metaverse (Metaverse)

O Ney La Dabbe mi? : Metaverse nedir

29 Ekim sabahı Cumhuriyetimizin doğum günü olması yanı sıra kendi doğum günüm olduğu için de çok mutlu uyandım. Gerindim; etrafa baktım; güneşli bir günde uyanarak karşılaşabileceğim ne varsa olmasını bekledim: Doğum günüm olması vesilesiyle yatakta kahvaltılar, hediyeler... Hiçbiri spawnlanmadı. Madem öyle, telefonuma bakayım dedim. O da ne? Mark Zuckerberg kardeşimiz kafaya gözlüğü takmış, kendi avatarına tişört giydiriyor. 29 Ekim, kamuoyu nezdinde Metaverse'in de doğum günü olmuş oldu.

Devamını Oku
Icon for SHIBA INU

SHIBA INU (SHIB)

DOGE'cilere yeni para kaybetme kapısı: SHIBA INU(SHIB)

"Ooo yeni bir hayvanlı coin çıkmış, madem DOGE bu kadar patladı, ben şimdi gideyim SHIBA INU (SHIB) alayım da zengin olayım hemen."

Devamını Oku
Icon for NuCypher

NuCypher (NU)

Kriptonun da kriptosu: NuCypher (NU)

Genel blok zincir teknolojileri için şifreleme teknolojileri geliştirmeye çalışan bir proje olan NuCypher (NU), hakikaten incelemesi keyifli projelerden.

Devamını Oku